ZAKELIJK

Multifunctionele inspirerende locatie

Fort Wierickerschans is een inspirerende accommodatie voor het houden van zakelijke evenementen. Bijzonder en uniek gelegen in het centrum van het Groene Hart op de smalste plek van de Oude Hollandse Waterlinie, een basale rustplek in de hectiek van alledag.

Het fort is een indrukwekkende monumentale locatie met imposante gebouwen, een prachtig Terreplein met groene verdedigingswallen en eigen parkeervoorziening voor 120 auto’s.

Vergaderen

Fort Wierickerschans is een inspirerende vergaderlocatie, gelegen in het centrum van het Groene Hart op 5 minuten rijden van de A12.

Bedrijfsfeest

Bent u op zoek naar een inspirerende, historische en goed bereikbare evenementenlocatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Lees meer over onze evenementenlocatie.

Bedrijfsfeest

Evenement

Fort Wierickerschans is een unieke evenementenlocatie met 3.000 m2 aan gebouwen en 10.000 m2 terrein, midden in het Groene Hart. De mogelijkheden voor uw event zijn zeer uiteenlopend; van een bedrijfsfeest of congres in een van onze gebouwen tot een outdoor evenement.

Presentatie of beurs

Door de omvangrijke ruimte en de centrale ligging leent Fort Wierickerschans zich uitstekend voor het organiseren van een productpresentatie of beurs.

Productpresentatie

Arrangementen

Om gemakkelijk te vergaderen in een van onze sfeervolle gebouwen hebben wij voor u complete vergaderarrangementen samengesteld.

Vergaderopstelling

Varen

Wilt u uw gasten iets extra’s bieden tijdens uw evenement op Fort Wierickerschans? Reserveer dan bij uw evenement een vaartocht in één van onze fluisterboten.

Varen