TROUWEN

Trouwen

Iedere huwelijksdag is uniek en vraagt om persoonlijke aandacht. U bepaalt hoe uw dag eruit komt te zien. In overleg worden uw wensen voor de dag met u besproken, waarbij ruimte is voor vele persoonlijke details. Wij streven ernaar dat u zich bij ons, met uw gezelschap, volledig thuis voelt. Wij geven u daarom graag voor uw huwelijksdag op Fort Wierickerschans advies op maat. U kunt hiervoor een afspraak maken met één van onze medewerkers. Tijdens deze afspraak kunt u onze locatie bekijken en bespreken we graag uw wensen.

Vanwege onze ruime ervaring kunt u de verzorging van uw huwelijksdag met een gerust hart aan ons toe vertrouwen.

De hele dag op één locatie

Op Fort Wierickerschans is het mogelijk om de hele dag in te vullen, hoe groot of klein u deze ook wenst te vieren. Na de officiële ceremonie in het door u gekozen gebouw is er de gelegenheid om samen te proosten en een bruidstaart aan te snijden. Daarna is het mogelijk om te genieten van een heerlijk diner met uw naaste familie en beste vrienden. Voor de feestavond staat een zelf gekozen DJ of band in een van onze ruimtes klaar avond bruisend in te luiden.

Trouwfotoreportage

Vindt de huwelijksceremonie op een andere locatie dan Fort Wierickerschans plaats, maar heeft u wel de voorkeur om in de basale en authentieke omgeving van Fort Wierickerschans bruidsfoto’s te maken, dan kan dit alleen op basis van reservering.

Het maken van een bruidsreportage is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en dus helaas niet buiten deze tijdsblokken of in het weekend. Zonder reservering en het tonen van de bevestigingsbrief kunnen wij u helaas geen toegang tot het terrein geven. In het weekend is het niet mogelijk om een reportage op het terrein van Fort Wierickerschans te maken.

Stap letterlijk in het huwelijksbootje..

Met één van onze fluisterboten is het mogelijk om uw familie en vrienden tegemoet te varen. Tijdens deze vaartocht door de fortgracht kunnen er nog prachtige foto’s gemaakt worden. Een unieke ervaring èn bijzondere entree op deze speciale dag.