FEEST

Feest

Als u voor een feest op zoek bent naar een bijzondere locatie in het Groene Hart, dan bent u bij Fort Wierickerschans aan het juiste adres. Onze locatie vormt een uitstekend decor voor de meest uiteenlopende feesten. Wij assisteren u graag op alle aspecten bij de organisatie van uw evenement. Of u nu een evenement voor 40 of voor 1000 personen organiseert, alles is mogelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om een thema aan uw evenement te koppelen. Wij geven volledig invulling aan uw wensen en zullen het evenement tot in de puntjes laten verlopen.

Vanaf het eerste moment van aankomst worden uw gasten verrast. Een sfeervolle entree over de toegangsbrug om vervolgens op het Terreplein bij een vuurkorf ontvangen te worden. Op Fort Wierickerschans genieten u en uw gasten van een mooie ambiance, een hoogwaardig culinair product en onbezorgde gastvrijheid.

Eten en drinken

Op culinair vlak presenteren wij nagenoeg enkel streek- en seizoensgebonden gerechten. De catering tijdens uw evenement is volledig in handen van Fort Wierickerschans. U en uw gasten krijgen dan ook alleen het beste van het beste. Met een mooie omgeving, vriendelijk personeel, heerlijke hapjes en drankjes en spetterend entertainment wordt het een avond om nooit te vergeten.