PARTICULIER

De perfecte locatie voor uw feesten en partijen

Op zoek naar een feestlocatie? Feestlocaties zijn er door het hele land, maar Fort Wierickerschans is uniek door de sfeer, ligging aan het water, de culinaire mogelijkheden en het gastvrije team. We denken graag met u mee voor de invulling. Verjaardag, jubileum, receptie of feest? Uw evenement wordt onvergetelijk bij Fort Wierickerschans!

Trouwen

Fort Wierickerschans is een officiële trouwlocatie van Gemeente Bodegraven. Het mogelijk om de hele dag op onze locatie in te vullen, van ceremonie tot diner en feestavond. Hoe groot of klein u de bruiloft ook wenst te vieren.

Feest

Voor een unieke feestlocatie bent u bij Fort Wierickerschans aan het juiste adres. Vanaf het eerste moment van aankomst worden uw gasten verrast. Een sfeervolle entree over de toegangsbrug om vervolgens op het Terreplein bij een vuurkorf ontvangen te worden.

Receptie

Heeft u een huwelijksjubileum te vieren, een bijzondere leeftijd bereikt, of gaat u met pensioen? Uw receptie of borrel kunt u vieren op onze bijzondere locatie midden in het Groene Hart.

Afscheid

Rustig afscheid nemen in een bijzondere omgeving. Op Fort Wierickerschans is het mogelijk om een herdenking of een condoleance te organiseren.

Arrangementen

Om het u makkelijk te maken hebben we een aantal complete feestarrangementen opgesteld zodat het u aan niets ontbreekt.

Varen

Wilt u uw gasten iets extra’s bieden tijdens uw evenement op Fort Wierickerschans? Reserveer dan bij uw evenement een vaartocht in één van onze fluisterboten.

Varen