slogan_zakelijk
SONY DSC

Zakelijke evenementen

Fort Wierickerschans is bijzonder en uniek gelegen in het centrum van het Groene Hart op de smalste plek van de Oude Hollandse Waterlinie. Een basale rustplek in de hectiek van alledag. Een inspirerende accommodatie voor het houden van een zakelijke bijeenkomst, vergadering, zakenlunch/diner of training, maar ook als ontmoetingsplaats waar u een goede zakelijke lunch of diner kunt gebruiken in combinatie met een activiteit in de omgeving.

Fort Wierickerschans is een indrukwekkende monumentale locatie met imposante gebouwen, een prachtig Terreplein met groene verdedigingswallen en eigen parkeervoorziening (120 auto’s).

Voor ons is onbezorgde gastvrijheid het uitgangspunt voor uw zakelijke bijeenkomst. Onze gastvrijheid, ambiance en hoge service maken Fort Wierickerschans tot de beste keus voor uw zakelijke bijeenkomst.

Het fort exclusief voor u!

Er bestaat de mogelijkheid de locatie exclusief af te huren voor uw bijeenkomst of evenement. Hierbij kunnen wij alle zalen geheel naar uw wens inrichten. Wij berekenen een vaste huurprijs voor exclusiviteit van onze locatie. Grote bedrijfsfeesten, productpresentaties, netwerkbijeenkomsten dealerdagen, publieksevenementen, congressen, seminars, TV-opnames en branchebijeenkomsten zijn voorbeelden van evenementen waarvoor onze locatie exclusief afgehuurd kan worden.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze salesafdeling, zij kunnen samen met u een totaalevenement organiseren.

Beurs- of productpresentatie

Door de omvangrijke ruimte leent Fort Wierickerschans zich uitstekend voor het organiseren van een beurs. Het Fort zal een unieke twist geven aan uw beurs. Dankzij de verschillende ruimtes is het Fort tevens gemakkelijk aan te passen aan uw behoefte aan ruimte. Met het oog op de logistiek: het Fort is zeer goed te bereiken.

Uiteraard vullen we uw beurs graag aan met onze catering. In overleg met u kunnen we een ruimte inrichten voor verkoop van maaltijden en dranken aan de bezoekers van de beurs en aan de houders van de stands.

De Markthallen en het Terreplein lenen zich uitstekend voor het opstellen van grotere objecten, bijvoorbeeld auto’s of schepen. Indien gewenst kan deze ruimte ook voorzien worden van extra overkapping.

Het Fort is het middelpunt van Het Groene Hart en daarom bij uitstek geschikt voor het presenteren van producten uit deze streek.

Seminar

Voor het organiseren van een seminar bent u bij Fort Wierickerschans op de juiste locatie. U kunt het Fort, door het indelen van de verschillende gebouwen, volledig geschikt maken voor uw bijeenkomst. Een seminar kenmerkt zich veelal in het gebruik van een plenaire ruimte waarin al uw gasten samenkomen voor uw bijeenkomst. Vervolgens kan de groep opgesplitst worden voor bijvoorbeeld het houden van workshops, hiervoor kunnen meerdere sub-ruimtes gecreëerd worden.

Uw seminar kan natuurlijk altijd met wat ontspanning gelardeerd worden. Deze ontspanning kan bestaan uit een van onze activiteiten, zoals een rondleiding over het Fort of een activiteit op of rond het Fort.

U wilt u gasten uiteraard niets tekort laten komen, daarvoor is onze catering verantwoordelijk. In overleg met u zetten we uw wensen op een rij en zullen we ervoor zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

fort_wierickerschans

Een overzicht van de capaciteit en mogelijkheden

 • Goede bereikbaarheid (5 minuten van de A12)
 • Centraal in Nederland en in de randstad
 • Gratis parkeergelegenheid (120 auto’s)
 • Moderne audiovisuele apparatuur
 • Multifunctionele gebouwen met eigen geluidsinstallatie en toiletvoorzieningen
 • Gratis gebruik van WIFI internet
 • Alle gebouwen hebben daglicht
 • Altijd een passend gebouw voor uw bijeenkomst
 • Voor kleine en grote bijeenkomsten (maximaal 1000 personen)
 • Max. receptie capaciteit in één zaal 500 gasten
 • Max. vergadercapaciteit in één zaal 240 gasten
 • Max. lunch/diner capaciteit in één zaal 100 gasten
 • Mogelijkheid tot exclusief afhuren gehele locatie
 • Mogelijkheid om activiteiten aan het programma toe te voegen
 • Educatief
 • Live cooking

Offerte op maat of liever eerst wat meer informatie?
(0172) 611366 / info@fortwierickerschans.nl

logo_wierickerschans_los