slogan_feesten
Feesten en Partijen

Feesten

Als u op zoek bent naar een bijzondere locatie in het Groene Hart, dan bent u bij Fort Wierickerschans aan het juiste adres. Onze locatie vormt een uitstekend decor voor de meest uiteenlopende feesten. Wij assisteren u graag op alle aspecten bij de organisatie van uw evenement. Of u nu een evenement voor 40 of voor 1000 personen organiseert, alles is mogelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om een thema aan uw evenement te koppelen. Wij geven volledig invulling aan uw wensen en zullen het evenement tot in de puntjes laten verlopen.

Vanaf het eerste moment van aankomst worden uw gasten verrast. Een sfeervolle entree over de toegangsbrug om vervolgens op het Terreplein bij een vuurkorf ontvangen te worden. Op Fort Wierickerschans genieten u en uw gasten van een mooie ambiance, een hoogwaardig culinair product en onbezorgde gastvrijheid.

Eten & Drinken

Op culinair vlak presenteren wij nagenoeg enkel streek- en seizoensgebonden gerechten. De catering tijdens uw evenement is volledig in handen van Fort Wierickerschans. U en uw gasten krijgen dan ook alleen het beste van het beste. Met een mooie omgeving, vriendelijk personeel, heerlijke hapjes en drankjes en spetterend entertainment wordt het een avond om nooit te vergeten.

F- Bruiloftsfeest IB4C9095

Bruiloft

Op Fort Wierickerschans is het mogelijk om de hele dag in te vullen, hoe groot of klein u deze ook wenst te vieren. Na de officiële ceremonie in het door u gekozen gebouw is er de gelegenheid om samen te proosten en een bruidstaart aan te snijden, gevolgd door een heerlijk diner met uw naaste familie en beste vrienden. Waarna een zelf gekozen DJ of band in een van onze ruimtes klaar zal staan om de feestavond bruisend in te luiden.

Uw huwelijksdag is uniek en vraagt om persoonlijke aandacht. U bepaalt hoe uw dag eruit komt te zien. In nauw overleg worden uw wensen voor de dag met u besproken, waarbij ruimte is voor vele persoonlijke details. Wij streven ernaar dat u zich bij ons, met uw gezelschap, volledig thuis voelt. Wij geven u daarom graag voor uw huwelijksdag op Fort Wierickerschans advies op maat. U kunt hiervoor een afspraak maken met één van onze medewerkers. Tijdens de afspraak kunt u onze locatie bekijken en bespreken we graag uw wensen.

Vanwege onze ruime ervaring kunt u de verzorging van uw huwelijksdag met een gerust hart aan ons toe vertrouwen.

Verjaardag

Ook voor uw verjaardagsfeest is Fort Wierickerschans de perfecte locatie. Een sfeervolle ambiance, een decoratieve inrichting, lekkere hapjes en drankjes en blije gasten. En u hoeft zich niet te bekommeren over boodschappen doen, in de keuken staan en afwassen, u hoeft alleen maar te genieten, wat wilt u nog meer!

Het verjaardagsfeest wordt net als ieder ander evenement in Fort Wierickerschans  volledig naar uw wensen verzorgd. Hierbij denken we graag met u mee als het gaat om aankleding van de ruimte, inrichting, culinaire invulling en achtergrondmuziek volledig passend bij uw gezelschap. Ieder mens is uniek en voor iedere leeftijd kunnen we een onvergetelijke dag verzorgen. Van een kinderfeestje, een high tea of borrel, tot een spetterende feestavond, alles is mogelijk.

Lustrum UVSV/NVVSU, Utrecht

Ruim 2000 studenten vieren ter gelegenheid van het 35e lustrum de geheime dag op Fort Wierickerschans, wat een mooi feest! Bekijk hiernaast de film voor een impressie van deze dag.

Offerte op maat of liever eerst wat meer informatie?
(0172) 611366 / info@fortwierickerschans.nl

logo_wierickerschans_los